Llista de resultats de registres del catàleg

Una llista de resultats d'una cerca en el catàleg pot incloure la informació següent de registre del catàleg sobre un ítem.

Si està disponible, els ítems poden contenir informació de continguts amb valor afegit. Les icones d'informació addicional porten a la visualització de Detalls complets d'un ítem, des de la qual es pot accedir a la informació següent.

Una vegada s'ha localitzat un ítem concret a la llista de resultats, es pot seleccionar la visualització dels detalls complets de l'ítem, desar l'ítem com a part d'una bibliografia personalitzada, recomanar a la biblioteca la compra de l'ítem, comprar l'ítem en una llibreria electrònica o endur-se en préstec una versió electrònica de l'ítem.

Broadcast Searching

Si està disponible, es pot prémer en un vincle de cerca multidestinació per cercar en bases de dades Z39.50 informació relacionada amb els ítems dels resultats de la cerca.

Cerca simultània

Si està disponible, es pot accedir a Recursos web relacionats directament amb els ítems dels resultats de la cerca o seleccionar una cerca semblant per mitjà d'un motor de cerca a Internet.

Intentar també amb aquests encapçalaments

L'opció Intentar també amb aquests encapçalaments recupera una llista de títols que tenen referències creuades amb els títols trobats en la cerca. Aquesta opció també pot aparèixer en els detalls complets de l'ítem.

S'han trobat títols en les categories següents

L'opció S'han trobat títols en les categories recupera una llista de títols amb classificacions similars a les dels registres seleccionats. Aquesta opció també pot aparèixer en els detalls complets de l'ítem.

Continguts

Més sobre Bibliografies
Informació sobre l'enviament de registres per correu electrònic
Informació d'impressió de registres

Més sobre Resultats de cerca
Llista alfabètica
Detalls complets
Llista de resultats d'URL
Visualització de registres d'ítem
Llista de referències creuades